GYAKORNOKI PROGRAM A DR. TEN KFT-NÉL

GYAKORNOKI PROGRAM - TARTALOM

A projekt alapadatai:

• Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2018-03518
• Igényelt támogatás: 19 313 752 Ft
• Támogatás mértéke: 100%
• A projekt költségvetése: 19 313 752 Ft
• Projekt fizikai befejezése: 2020.10.16

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk a Dr. Ten Kft., Dr. Borbáth Csaba ügyvezető által elnevezett és üzemeltetett Mosoly Központhoz tartozik. Dr. Borbáth Csaba több mint 20 évvel ezelőtt alapította a Dr. Borbáth Mosoly Központot.

Alapvető célkitűzésünk a fogászat egy új dimenziójának megnyitása, ahol a szaktudás, a tapasztalat, a modern technológia, a kedvesség és az elegancia találkozik.
A kimagasló szaktudás és a világszínvonalú technológia felszereltség révén pácienseink köre egyre bővül, amelynek köszönhetően további szakorvosokkal bővítjük központunk munkacsoportját.

E gyakornoki program számunkra jó lehetőséget kínál arra, hogy bővülő orvoscsapatunk támogatására frissen végzett asszisztenseket foglalkoztassunk, őket bevezessünk a munka világába és amennyiben az általunk kínált életpálya a nálunk gyakorlati tapasztalatot szerző gyakornokaink számára kedvező, hosszú távon is szívesen foglalkoztatjuk őket.
A projekt keretében 6 fő gyakornok számára versenyképes jövedelmet és elégedettségre okot adó munkakörülményeket biztosítunk, mentorálásukra két komoly munkatapasztalattal bíró, jó vezetői kézségekkel rendelkező szakorvost delegáluk, akik a teljes gyakornoki folyamatban segítik a fiatalokat feladataik ellátásában és beilleszkedésükben egyaránt.

A 6 fő gyakornok munkavégzéséhez a meglévő eszközállományunkat tovább bővítjük, beszerzünk további asztali számítógépeket, monitorokat, nyomtatót, számítógép állványokat, irodabútorokat, eszköztároló szekrényeket, öltözőszekrényeket. A szakasszisztensi munkák végzéséhez, a Mosoly Központunkban, a mosolytervezési folyamatok gyakornoki tevékenységéhez Jinbel-EF lámpákat, Jinbel softboxokat, Manfrotto Tripod+3D fejes fényképezőállványt, Manfrotto vakuállványt, Lastolite háttér eszközt és Canon EOS 6D fényképezőképet vásárolunk.

A gyakornokok munkavégzéséhez munkaruhákat, továbbá egyszer használatos eszközöket (rendelői maszk és gumikesztyű) szerzünk be. Mindezen felsorolt termékek beszerzése elengedhetetlenül szükséges és indokolt a gyakornoki feladatok végzéséhez.

A projekt révén segédasszisztensünk, asszisztenseink megalapozott szakmai tapasztalatot szereznek a fogászat, az esztétikai fogászat szakterületein, amely tapasztalat elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az egészségügyi ellátó rendszer elismert szakemberivé válhassanak idővel. Emellett életpályájuk kezdetén a szolgáltatásainkból adódóan összetett kommunikációs és adminisztrációs tapasztalatokkal is bővül ismeretük.

Amennyiben a gyakornokok a program zárását követően velünk képzelik el karrierjük építését, úgy szívesen alkalmazzuk őket hosszú távon, amennyiben azonban mégsem maradnak hosszú távon, a nálunk szerzett gyakorlat és az általunk biztosított referencia jelentős előnyt jelent számukra a munkaerőpiacon.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6800 Hódmezővásárhely, Petőfi út 30.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu

Adatvédelmi szabályzat

© Copyright 2020 Dr Borbáth Mosolyközpont - All Rights Reserved | Design by: InfoText Infotext

széchenyi 2020 logo