Gyermekfogászat

Hisszük és valljuk, hogy a gyermeki növekedés időszaka az, ahol a legtöbb, a jövőt nézve támogató, pozitív tapasztalatot szerezheti a gyermek. Célunk, hogy a fogászat, a fogápolás és a fogorvoslás kapcsán is jó, fájdalmak és kellemetlenségek nélküli élményekben legyen része a gyermeknek.

Nem tudjuk elképzelni, hogy lenne olyan szülő, aki gyermekének felnőtt korára hosszadalmas, fájdalmas fogászati beavatkozásokat kívánna. Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését, és komplett, szakszerű, minden fájdalmat nélkülöző fogászati ellátását.

Fogmosás oktatás és megelőzés játékosan. A gyerekek megmutathatták a már meglévő tudásukat a helyes fogápolással kapcsolatban egy tudáspróba keretein belül, amiért cserébe értékes nyereményeket is kaphattak.

Ezután fogorvosi eszközökkel ismerkedhettek meg az erre külön kialakított oktató szobában és átélhették, milyen érzés is egy fogorvosi székben ülni. Remekül sikerült a nap, hiszen mindenki nagy mosollyal és ajándékokkal távozott.

Nagy figyelmet fordítunk gyermek pácienseinkre is, hiszen első fogászati élményeink akár életünk végéig is meghatározhatják a fogorvosokhoz való viszonyunkat. Gyermekfogászatunk többféle szolgáltatással várja a csöppségeket, akik egy fájdalommentes és mosolyban gazdag kezelést, szüleik pedig részletes tájékoztatást és tanácsadást kapnak!

MILYEN KEZELÉSEK VÁRJÁK A LEGKISEBBEKET A GYERMEKFOGÁSZATUNKON ?

  • teljes körű állapotfelmérés és dentálhigiéniai tanácsadás
  • tejfogak és maradó fogak fogszuvasodásának kezelése
  • fogtömés és gyökérkezelés a legtöbb esetben fájdalommentesen, sok esetben érzéstelenítő használata nélkül
  • egyszerű és kiterjesztett barázdazárás
  • dentális traumák ellátása, mint például fogletörés, fogsérülés

Oktatónapok

Adatvédelmi szabályzat

© Copyright 2020 Dr Borbáth Mosolyközpont - All Rights Reserved | Design by: InfoText Infotext