Rólunk

Rendelő

Dr Borbáth Csaba több közel 30 évvel ezelőtt alapította a Dr Borbáth Mosoly Központot. Célja a fogászat egy új dimenziójának megnyitása, ahol a szaktudás, a tapasztalat, a modern technológia, a kedvesség és az elegancia találkozik.

A gyönyörű váró és rendelő tágas, napos, nyugalmat sugárzó, esztétikus látványt nyújt. Speciális légtisztító berendezés csíramentesíti a levegőt, így az pollen-, baktérium- és vírusmentes.

A kezelések közbeni feszültségét, egy zenecsatorna hallgatásával vagy a legújabb sportesemény nézésével is oldhatja.

Fájdalom nélkül

Felszereltség (SMART GUIDE)

SIKERES IMPLANTÁCIÓS FOGPÓTLÁS TITKA

Számítógépes műtéti tervezés és navigált implantáció Precíz és biztonságos kezelés, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel! Sikeres implantációs fogpótlás titka A fogorvosi szakma egyértelmű álláspontja szerint az implantátum beültetés sikerességének egyik legmeghatározóbb tényezője, az implantátum pozíciója.

AZ IMPLANTÁTUM POZÍCIONÁLÁSA EGY KÉNYESEN PRECÍZ SZÁMÍTÓGÉPES MŰTÉTI TERVEZÉS ÉS NAVIGÁLT IMPLANTÁCIÓ, PRECÍZ ÉS BIZTONSÁGOS KEZELÉS, A LEHETŐ LEGKEVESEBB KELLEMETLENSÉGGEL !

A legfejlettebb megoldás a hiányzó fogak pótlására

Az implantációs beavatkozások többsége, eddig hagyományos módon, röntgenfelvétel alapján és szabadkézzel történt. A szabadkézi beültetés a fogorvos kiemelkedő szakértelme ellenére is, csak ritkán éri el a kívánt pontosságot, mindezt ráadásul magasabb kockázatok mellett. 

A SMART Guide egy olyan forradalmi újdonságokat tartalmazó digitális technológia, amely lehetővé teszi a kezelő orvos számára a tökéletes tervezést, és pozícionálást. A fogorvos számítógépen, nyugodt körülmények között tervezi meg a beavatkozást, a páciensről készült 3 dimenziós felvételen. 

Az esztétikai és anatómiai szempontból is optimális terv alapján, a páciens számára egyedileg gyártott műtéti segédeszköz gondoskodik arról, hogy az implantátum a tökéletes pozícióba kerüljön.

A SMART GUIDE TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • Legkorszerűbb diagnosztika
 • A legmagasabb minőségű 3 dimenziós diagnosztika előzi meg a kezelést.
 • Kockázatok minimalizálása
 • Precíz tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően elkerülhetőek a hagyományos implantáció nem kívánt kockázatai, és szövődményei.
 • Rövidebb műtéti idő
 • A lehető legfejlettebb előkészületeknek és az egyedi műtéti segédeszköznek köszönhetően, a beavatkozás ideje a töredékére csökkenthető.
 • Kevesebb kellemetlenség és fájdalom
 • Szemben a hagyományos, szabadkézzel végzett implantációval, megadja a lehetőségét, hogy minimális sebejtés mellett történjen a kezelés. Ennek köszönhetően sokszor nincs szükség varratokra és jelentősen csökken a fájdalomérzet.
 • Elkerülhető kiegészítő beavatkozások
 • A meglévő anatómiai adottságok maximális kihasználásának köszönhetően, sok esetben elkerülhetőek a költséges és kellemetlen kiegészítő műtétek.
 • Összességében elmondható, hogy a SMART Guide technológiájának köszönhetően az implantáció precíz, kiszámítható és biztonságos, ráadásul minimalizálja a beavatkozással járó kellemetlenségeket.

EGY IMPLANTÁCIÓS KEZELÉS FOLYAMATA A SMART GUIDE RENDSZERREL

1

Orvosi konzultáció 

Fogorvosa tájékoztatja Önt a kezelés és a SMART Guide részleteiről.

2

3 dimenziós diagnosztika

A csontszövet és lágyrészek feltérképezése céljából, CT felvétel készül a foghiány területéről. A felvétel elkészítése teljesen fájdalommentes, és mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

3

Számítógépes műtéti tervezés

A CT felvétel alapján fogorvosa nyugodt körülmények között, számítógépen megtervezi az implantációs beavatkozást. A tervező programnak köszönhetően tökéletesen lehet modellezni az implantátumok elhelyezkedését és optimális méretét, figyelembe véve a rendelkezésre álló csont mennyiséget és minőséget, valamint az idegcsatornák és az arcüregek elhelyezkedését.

4

Implantációs beavatkozás

A műtéti terv alapján készült egyedi műtéti segédeszköz – implantációs sablon – segítségével megtörténik a beavatkozás. Az implantációs sablon használata biztosítja, hogy az implantátumok tökéletesen a tervezett helyükre kerüljenek, és, hogy Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a kezelés.

5

Kész fogpótlás 

Az optimális pozícióba beültetett implantátumra fogorvosa elkészíti a lehető legideálisabb fogpótlást.


A lehetőségekről és a beavatkozás részleteivel kapcsolatban kérjen konzultációt fogorvosától.

Adatvédelmi szabályzat

© Copyright 2020 Dr Borbáth Mosolyközpont - All Rights Reserved | Design by: InfoText Infotext